dijous, 21 de juny del 2012

Suport de l'ANC a la CAL i el Correllengua


 




Mitjançant aquest comunicat, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol manifestar el seu suport a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i, més, concretament, a la iniciativa del Correllengua 2012 quecomençarà el proper 30 de juny a la població de Ripoll.
El Correllengua és una activitat que es realitza des del 1996 en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. Enguany, l’inici de la Marxa cap a la independència i el tret de sortida del Correllengua 2012 coincideixen pel que fa a les dates. L’ANC vol remarcar de manera clara:
1. La importància que ambdós actes tenen per al país.
2. El fet que ambdues activitats, Marxa i Correllengua, esdevenen complementàries pel que fa als objectius que es proposen.
3. És del tot evident el marcat paral·lelisme que existeix entre el Correllengua i la Marxa. El propi lema del Correllengua ho explicita de manera clara: Llengua, cultura i llibertat.
4. El 30 de juny, la CAL estarà representada en l’inici de la Marxa cap a la independència. De la mateixa manera, l’ANC també serà present en els actes que donaran el tret de sortida al Correllengua 2012. Aquest fet no fa més que mostrar la plena col·laboració existent entre ambdues organitzacions.
5. L’ANC recomana a les assemblees territorials que, allí on sigui possible, s’estableixi un acord de col·laboració amb els organitzadors del Correllengua local que permeti solapar ambdós actes, Marxa i
Correllengua.
18 de juny de 2012