diumenge, 7 de juliol del 2013

MARXEM ! Ha valgut la pena passar calor

Una cinquantena de vehicles ens hem aplegat a 2/4 de 10 del matí a la plaça Gaudí per donar sortida a una de les branques de la caravana del Bages. S'hi han afegit també alguns cotxes que venien de la veïna comarca del Berguedà. Després d'esmorzar coca amb xocolata, s'ha donat la sortida i la caravana ha anat engrandint-se en passar per Balsareny, Sallent i Santpedor. Un cop arribats al Congost, hi ha hagut la trobada amb les altres branques de la caravana que venien d'arreu de la comarca del Bages i comarques veïnes. Estacionament dels vehicles, un total de 600 cotxes i sortida en manifestació fins a Crist Rei on ja estava tot a punt per començar l'espectacle.
Mentre s'anava omplint la plaça, unes 3.500 persones, s'ha anat fent lectura dels Twits que s'havien enviat a  la pàgina  http://marxem.org/motius-pel-marxem/
En Santi Arisa ens ha fet saltar i cantar en mig de crits d'independència i en Carles Cases ens ha obsequiat amb alguna versió de temes de Lluis Llach.
Al pic del sol s'ha desplegat l'estelada humana i s'hi han incorporat la Carme Forcadell, la Patricia Gabancho, la Montserrat Carulla i en Toni Albà. Cadascún d'ells han pogut parlar una estona de la seva visió del procés que ens ha de portar a la independència. MARXEM!!!