dimarts, 6 d’agost del 2013

Via Catalana: anem als trams 137 i 138


De moment tenim apuntades 280 persones per omplir 5 autobusos i 104 persones més que vindran amb el seu propi vehicle. Hem aconseguit un altre bus de 30 persones que no trigarem a omplir.
Els trams a on anirem són el 137 i 138, una mica més avall de l'Hospitalet de l'Infant.
Sortirem a 2/4 de 10 del matí de l'estació de busos.
No estarem gaire lluny de la platja, podem aprofitar el que quedi de matí per anar a fer un bany.
Cal portar dinar, segurament podrem anar a dinar a un parc de l'Hospitalet. Qui vulgui també pot reservar en algun dels molts restaurants que hi han.
Recomanem portar barret, sombrilles i beguda suficient si es preveu que serà un dia caluròs, penseu que a partir de les 3 de la tarda es tanca la circulació a la carretera  i no hi ha ombres a tot arreu.
Es recomana també portar una samarreta de color groc per donar uniformitat a la cadena.
Estem preparant activitats per fer entre les 3 i l'hora de la cadena 17h 14m: pensem preparar un mural amb unes grans lletres que es puguin llegir des dels mitjans aeris. També comptarem amb actuacions dels bastoners i grallers de Navàs.
Es preveu que la durada de la cadena sigui de 45 minuts.
Per garantir que tothom tindrà el seu lloc a la història, es muntarà un dispositiu fotogràfic aeri i terrestre perquè quedi constància de cada català i catalana que ha contribuït al llarg del recorregut a fer possible la Via Catalana.