diumenge, 12 d’octubre del 2014

L'Endemà d'Isona Passola




Aquest dissabte hem passat el documental L'Endemà d'Isona Passola. Un centenar de persones han vingut al Casal Sant Genís per veure'l.
En acabar el documental, hi ha hagut coca i xocolata per tothom, moment que ha servit per comentar aspectes de la pel·lícula.
Catalunya viu una etapa de gran transcendència. Les decisions democràtiques que prenem en els propers mesos marcaran el nostre futur. 
L’Endemà és una pel·lícula documental que vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos. Vol analitzar la realitat des d’una mirada oberta, crítica i gens convencional. Des d’uns ulls que tinguin en compte les preocupacions quotidianes del conjunt dels catalans.








         










Direcció: Isona Passola. Intèrprets: Eva Espejo, Anna Gonzalvo; Joan Amargós, Ventura López Kalász. Esbós: Quatre joves participen en un càsting i comencen a parlar entre ells sobre els temes que els preocupen. Aquest fil argumental serveix per analitzar la realitat de la societat catalana i els seus anhels tot intercalant-hi opinions d’experts.