diumenge, 12 d’abril del 2015

Assemblea General de l'ANC 12 d'abril 2015

Una representació de NxI ha estat present a l'Assemblea General de l'ANC que enguany s'ha celebrat a la ciutat de Lleida.

Durant la sessió s'han aprovat diversos documents: L'informe de gestió del secretariat nacional, el reglament electoral 2015, els pressupostos i els informes econòmics.

Seguidament s'ha passat a votar les esmenes vives de la Ponència Marc i del Full de Ruta. Un cop votades les esmenes s'ha procedit a aprovar la Ponencia Marc i el Full de Ruta pel proper any.


Un dels moments més esperats era saber quina mobilització s'està preparant per al proper 11 de setembre: Volem omplir la Meridiana de Barcelona. Omplir l’Avinguda Meridiana i dotar de contingut la República Catalana.
L'objectiu és el de convertir les eleccions del 27S en un plebiscit amb una victòria clara per la independència, "el pas definitiu", tal com ha explicat el coordinador de la comissió de mobilització social, Josep Sabaté.

"L'Av. Meridiana es convertirà en el carrer major de la República Catalana"; "dibuixarem 135 trams i els omplirem de contingut"."Obrirem la Meridiana, la Via del Sí" per transportar els eixos de la República Catalana. "Farem plebiscitàries i definitives les eleccions del 27S".



 Els 10 eixos de la nova República catalana que l’Assemblea i milers de catalans i catalanes traslladaran l’Onze de Setembre des de l’Avinguda Meridiana fins el Parlament de Catalunya seran: regeneració democràtica, oberta al món, benestar i justícia social, innovació, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, igualtat, educació i cultura i diversitat.


 L’acció de la Diada vindrà precedida d’un estiu ple de mobilitzacions arreu del país per consolidar i fer arribar a tothom el missatge que la independència és l’única oportunitat per construir un país nou i millor. Aquestes accions s’articularan a partir de fomentar l’anàlisi i el debat al voltant dels 10 eixos presentats com a base de la República catalana que construirem a partir del 27 de setembre.