diumenge, 28 de juny del 2015

Vicent Partal a Navàs

Navàs per la Independència us convida a venir aquest dimarts 30 de juny a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes de la Biblioteca a gaudir de la xerrada-col·loqui de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb. Partal presentarà la seva última publicació, Desclassificat: 9N. un llibre en què parla de la consecució del 9N i de l'organització de la consulta durant els mesos previs. El relat periodístic està dividit en deu capítols en què es tracten temes com les negociacions per acordar la data i la pregunta de la consulta, les pressions del Govern espanyol i fins i tot el moment emotiu de l'abraçada d'Artur Mas amb David Fernández.

Partal va fundar Vilaweb, juntament amb Assumpció Maresma, l'any 1995 i actualment n'és el director. El podeu llegir cada dia a l'editorial de Vilaweb i també escriu setmanalment als diaris Avui, El 9 Esportiu i Berria. Anteriorment, havia treballat com a periodista especialitzat en política internacional als mitjans El Temps, Diari de Barcelona, Televisió Espanyola i La Vanguardia.

L'acte és organitzat conjuntament amb l'Agrupació Sardanista de Navàs i serveix per cloure els actes de Sant Joan al nostre poble.