dimarts, 27 de novembre del 2012

6 de desembre, res a celebrar


6 desembre: RES A CELEBRAR

Darrerament, la Constitució s’ha convertit en una mena d’excusa per limitar les aspiracions del poble català.
Des de Navàs per la Independència volem recollir la inquietud cada cop més majoritària de les persones que no senten aquesta constitució com a pròpia, ja sigui perquè per raons d’edat no la van poder votar o perquè reconeixen que va ser pactada en un moment on les veus del franquisme encara hi eren molt presents.

La sentència del tribunal constitucional sobre l’estatut ens demostra que la Constitució espanyola és una llei que nega l’existència del poble català. Ens nega el dret a l’autodeterminació, a la sobirania fiscal, imposa la llengua castellana per damunt de qualsevol altra llengua de l’estat, ens imposa la monarquia, manté els privilegis de l’Església Catòlica i atorga a l’exèrcit el poder d’intervenir per damunt de la voluntat del poble.

A Catalunya hem començat un camí ferm i decidit cap a la independència i volem fer sentir la nostra veu a totes les institucions. Aquesta constitució no ens representa. Construir un nou Estat és l'honor més gran que pot tenir un poble. Tindrem la possibilitat de construir-lo entre tots.

Des de Navàs volem posar-hi el nostre granet de sorra, és per tot això que proposem a tots els navassencs i navassenques, que considereu el dia 6 de desembre com un dia feiner. Som conscients que per a molts no està a les vostres mans aquesta decisió, que us veureu obligats a fer festa encara que no ho desitgeu. Per tots els que vulgueu treballar aquest dia encara que no pugueu, des de Navàs per la Independència us proposem un ventall de possibilitats per no quedar aturats aquest dia i que a la vegada poden ser d’utilitat pel nostre poble i la nostra gent.

Us animem a participar-hi, el 6 de desembre RES A CELEBRAR