dimarts, 16 de juliol del 2013

Via Catalana



INSCRIU-TE 
I GUARDA'T UN LLOC PER A LA HISTÒRIA

Ja s'ha obert la inscripció per a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana que resseguirà el país el proper Onze de Setembre, des del Pertús fins Alcanar de manera ininterrompuda, per ensenyar novament al món la voluntat i la unió dels catalans per tal d’aconseguir la independència.
És per això que tots i totes hi hem de ser; sumant fins i tot més gent que el passat Onze de setembre. Ara és l'hora de la Via Catalana. Enllaçats, units, resseguint el país amb una cadena humana per tal de convertir en realitat l’anhel majoritari dels catalans, esdevenir un nou Estat d’Europa.

 Per tal d’assegurar que omplim els més de 400 quilòmetres de traçat de la Via Catalana, cal que tothom s’inscrigui a un dels trams de la cadena humana. És molt important que t’inscriguis per tal que es comptabilitzi la teva presència i des de l'organització es pugui controlar quines zones cal reforçar i quines s’omplen. Evidentment, si no t’has pogut inscriure seràs benvingut, ja que la Via Catalana ha de ser massiva i compta amb tothom, però si t’inscrius en facilitaràs l’organització i seràs responsable del metre de cadena en el tram que hagis escollit

Per fer-ho, tens vàries possibilitats. Una és a través de la web http://via.assemblea.cat, omplint un formulari d’inscripció que et permetrà seleccionar el tram que desitgis. Aquest formulari web permet inscriure fins a cinc persones alhora.

Des de Navàs organitzem autobusos per anar a un tram que ens assignat a prop de l'Hospitalet del Infant. El preu del bus és de 10 euros i pots inscriure't a:
-Calçats Castella: Ctra. de Berga
-Josep Seriols: carrer Església
-Taverna La Melée: passeig
També pots venir-hi en cotxe particular, però cal que t'inscriguis igualment.
Cal que t'inscriguis abans del 25 de Juliol.
Durant l'estiu anirem donant detalls del lloc exacte, horaris i activitats que farem.

Entre tots ho aconseguirem. Junts ho farem possible!
L’Onze de Setembre, Fem Via!