dimecres, 7 de desembre del 2016

Concentració el dijous 15 de desembre a les 20h - Navàs

Autobusos a Barcelona 16D - Carme Forcadell


El proper 16 de desembre, Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional. Per aquest motiu, les entitats sobiranistes AMI, ANC i Omnium convoquen tots els ciutadans a participar en dues accions.

El dijous 15 de desembre a les 8h del vespre ens concentrarem davant de tots els Ajuntaments de Catalunya per fer la lectura del manifest de suport. Volem un país on cap dret fonamental sigui violat o prohibit.  Un país on els càrrecs escollits a les urnes puguin treballar per a protegir  els drets de tothom.

L’endemà, divendres 16, fem una crida a acompanyar la presidenta a les portes del TSJC, al passeig de Lluís Companys, 12-14 de Barcelona. La convocatòria és a les 9h del matí. Per això, a nivell de la comarca del Bages, s'organitzaran autobusos, que sortiran a dos quarts de set del matí i tornaran quan la presidenta surti de declarar. Si hi ha suficients inscripcions el bus podria sortir de Navàs a un quart de set del matí, altrament sortirem de Manresa.

El preu és de 6 euros, el punt de venda a Navàs és per internet 






PER LA DEMOCRÀCIA, DEFENSEM LES NOSTRES INSTITUCIONS!