dimecres, 23 de maig de 2012

Els alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència signen el manifest al Parc de l’Agulla.


Suport de més de 20 alcaldes de la comarca a la Caravana del Bages per la Independència :
MANIFEST DELS ALCALDES EN SUPORT A LA CARAVANA DEL BAGES PER LA INDEPENDÈNCIA
Els alcaldes sotasignants volem manifestar el nostre suport a la caravana del Bages per la Independència que han organitzat les assemblees territorials bagenques de l’Assemblea Nacional Catalana per al diumenge 27 de maig, sortint dels extrems de la comarca fins a confluir al parc de l’Agulla de Manresa. Els organitzadors l’han convocada com un acte festiu i familiar, amb l’objectiu de fer visible per tots els pobles i viles de la comarca la necessitat i urgència d’aconseguir que Catalunya sigui el proper Estat europeu i com a preàmbul de la Marxa per la Independència, que s’està organitzant perquè recorri tot Catalunya, entre el 24 de juny i l’11 de setembre d’aquest 2012.
Estem convençuts que la via autonomista està esgotada i està arribant l’hora en què serenament, democràticament, hem de poder decidir. Entenem que la nació catalana arribarà molt aviat a una cruïlla en què caldrà escollir, i nosaltres tenim clar que el camí que convé a Catalunya és el camí de la independència, l’Estat propi.
Actualment, 26 dels 35 municipis de la nostra comarca ja han aprovat una moció independentista i s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència, a més de fer-ho també el Consell Comarcal del Bages, que representa tota la comarca. Estem convençuts que cal fer més visible aquesta majoria que ja expressa la representació local a la nostra comarca i que també destaquen la majoria de les enquestes que s’han fet darrerament a l’àmbit de Catalunya.
Per tot això, animem tota la ciutadania a participar cívicament en aquesta caravana reivindicativa i festiva i a continuar treballant cadascú des del seu àmbit per aconseguir com més aviat millor la constitució de Catalunya en un nou Estat europeu.
Bages, parc de l’Agulla, 22 de maig del 2012