dimarts, 29 de maig del 2012

felicitacions i agraïments


Navàs per la Independència, com a part de la comissió organitzadora de la Caravana del Bages per la Independència, volem felicitar a tots els navassencs i navassenques i fer-ho extensiu també a tots els veïns de la comarca i rodalies per la bona acollida i la gran participació en la caravana del diumenge dia 27/04/2012. Volem agrair la col•laboració de totes les persones que d’una manera o altra ens heu donat suport ja sigui aportant idees i/o com a voluntaris. Mil gràcies als bastoners, grallers i geganters; la vostra música i els vostres balls son l’arrel de les nostres festes. Gràcies també als comerços que vàreu col•laborar en l’esmorzar de coca i xocolata per tots els assistents; és ben sabut que els catalans sempre hi posem un àpat a totes les festes. Gràcies als germans Casals -Tv de Navàs- per fer la cobertura de l’esdeveniment; si una fotografia val més que mil paraules, un vídeo en val per ................. 
Ens ve a la memòria aquell 13 de desembre del 2009, diada en la que a Navàs i d’altres pobles varem celebrar cívica i festivament la consulta popular sobre la independència de Catalunya. Després s’hi van afegir més i més pobles i ciutats en una onada imparable. Aquell va ser l’inici d’un moviment que s’ha desenvol•lupat fins a la creació el passat 10/03/2012 de l’Assemblea Nacional Catalana, una organització unitària i transversal, democràtica i cívica, que treballa per aconseguir una majoria social favorable a l’ independència de Catalunya. Aquest passat diumenge, amb una bona colla de cotxes hem sortit de Navàs per unir-nos a molts d’altres de tota la comarca en una autèntica mobilització festiva i reivindicativa amb l’objectiu de visibilitzar aquest moviment que va creixent dia a dia i que té com a objectiu l’assoliment de la plena sobirania del nostre país. 
Aquest ha estat el primer esdeveniment promogut per l’ANC al que hem pogut assistir i participar tots els navassencs i navassenques . Molt aviat en vindran d’altres, cadascun d’ells serà més massiu, cadascun d’ells serà més festiu, cadascun d’ells serà més reivindicatiu, cadascun d’ells serà part de la Marxa cap a la Independència que culminarà en una gran trobada de tots els catalans i catalanes el dia 11 de setembre a Barcelona per proclamar que volem ser lliures per fer el nostre camí, que volem un estat propi, que volem una Catalunya independent. 
Com a integrants de Navàs per la independència volem reiterar-vos el nostre agraïment i la nostra felicitació i encoratjar-vos a continuar col•laborant en aquest moviment perquè ben aviat arribi l’hora de la veritat, l’hora de decidir el futur que volem pels nostres fills. 
Visca Catalunya lliure