dimecres, 26 de juny del 2013

el 7 de juliol MARXEM !


Els homes i les dones de la Catalunya Central tenim un ferm compromís amb el país i per la independència. Per això, el dia 7 de juliol la volem fer molt grossa. Estem preparant per aquest dia un acte, MARXEM !, que volem que sigui multitudinari i que reculli el clam de la gent del nostre territori per la independència.

Però perquè de veritat sigui un èxit ens cal la teva col.laboració. Hi ha varies formes de col·laborar:

- Participant en la caravana de vehicles que sortirà de Navàs a les 10 del matí, per arribar al Congost i marxar a  les 11h en Manifestació fins a Crist Rei, a on farem una estelada humana, hi haurà l'actuació de Santi Arisa i Carles Cases, i  tot un seguit de Parlaments. Comptem amb la participació de CARME FORCADELL.

Tota la informació la trobareu a: http://marxem.org/



Per participar en l'estelada hem fet unes samarretes que podeu adquirir a:
TAVERNA LA MELEE (passeig Ramon Vall)
CALÇATS CASTELLA (carretera de Berga)
BOTIGA JOSEP SERIOLS (Carrer de l'Església)




- Pots col·laborar com a voluntari/a de l'acta. Per fer-ho pots accedir a l'enllaç: http://www.doodle.com/vzzwpqgvkyzzt7q2 i apuntar-te.  El termini per a inscriure't s'acaba el dia 30. Uns dies abans de la celebració de l'acte, segurament el dia 5, et convocarem a una trobada per distribuir la feina i comentar el contingut de cadascuna de les tasques i els horaris previstos.


Entre tots hem d'aconseguir que la veu de la Catalunya Central s'escolti a tot el país.

ENDAVANT. CAMINEM JUNTS CAP A LA LLIBERTAT