dilluns, 21 de juliol del 2014

Inscripcions a la V 11S 2014 Barcelona

Aquest 11 de setembre una gran V canviarà la nostra Història

A Barcelona, a les 17:14, la Via Catalana 2014 omplirà dos dels carrers mes importants:  l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes. Els trams d’inici seran a la plaça Pius XII, per una banda, i la plaça Ildefons Cerdà, per una altra. Els dos segments confluiran a la plaça de les Glòries Catalanes.

 Al matí, a Navàs, com en tots els altres municipis de Catalunya, us convoquem a una concentració a la plaça de l'Ajuntament per la signatura del compromís de les entitats amb la consulta.
Tot seguit, els que anem amb autocar, marxarem cap a Barcelona.



El tram que ens han assignat és el 52 : a la Gran Via, entre els carrers Urgell i Villarroel.



Inscripcions



Per inscriure't pots fer-ho per internet a la pàgina de la Via Catalana 2014  o pots donar-nos les teves dades i nosaltres t'inscriurem. Necessitarem saber el teu DNI, un nº de telèfon i l'adreça de correu electrònic.

Cal que portis les teves dades a un d'aquests establiments:
   - Cal Castella
   - Cal Seriols
   - La Melée 



T'oferim la possibilitat de venir en autocar. Hem posat a la venda en aquests mateixos establiments els tiquets al preu de 10 euros. 
Sortida i arribada a l'estació de busos.
L'horari de sortida és a les 12 del migdia.




Per anar a la V a Barcelona, es demana que tothom porti una samarreta de color vermell o de color groc. Oferirem al món una imatge potent i clara sobre la nostra voluntat de votar, una lletra gegantina que es veurà des del cel,  perquè es vol aconseguir fer una senyera que ocupi tot el recorregut de la V

La organització ha posat a la venda unes samarretes d'aquests colors dins un lot que conté també una motxilla del mateix color.
 

El preu del lot és de 15 euros. Amb la compra del lot, a més de tenir un record de la diada, contribueixes a finançar una campanya que només es pot fer amb la força de la gent.

Si hi estàs interessat, pots reservar el lot als mateixos establiments: Cal Castella, Cal Seriols i La Melée. 

Tornarem a fer història, vine a la Via !!!