dimarts, 21 de juliol del 2015

Inscripcions obertes per la Via Lliure de l'11 de setembre i als busos de Navàs a Barcelona

Des d'avui dimarts 21 de juliol s'han obert les inscripcions per participar a la Via Lliure a la República Catalana de l'11 de setembre d'enguany. L'objectiu és omplir la Meridiana, des de Sant Andreu fins al Parlament de Catalunya; una llargària de 5 quilòmetres i mig, la meitat que l'any passat, però que es pretén ocupar en tot l'ample de l'avinguda Meridiana. Al llarg de tot aquest recorregut, es farà referència als deu eixos sobre els quals s'ha de fonamentar la nova república catalana que volem construir.

Per poder-vos inscriure a la Via Catalana 2015, ho podeu fer a través del web via.assemblea.cat: https://via.assemblea.cat/cat/inscripcions. Com en els darrers anys, el recorregut està dividit en trams i al Bages li corresponen els trams 29 a 33.



Igualment, des de Navàs per la Independència també tenim obertes les inscripcions per si voleu venir a Barcelona amb autobús. Podeu recollir els vostres tiquets a les botigues de Cal Seriols, Merceria Pujol, Calçats Castella, la Taverna la Mêlée i a l'OAC de Navàs.

Més endavant, us informarem de l'horari previst de sortida i de l'organització dels busos per assistir a la Via Catalana 2015.

En breu, també posarem a disposició els llocs en què podreu aconseguir la samarreta oficial de la Via Lliure a la República Catalana. Recordeu que aquest any el color oficial de la samarreta serà el blanc per a tots els trams.