dijous, 10 de setembre de 2015

Reunió preparatòria per als 9 busos de Navàs que aniran a la Meridiana

Aquest dimecres 9 de setembre s'ha realitzat la reunió prèvia a la sortida dels autobusos per anar a la Via Lliure de la Meridiana, l'11 de setembre.
Foto: Albert Obradors
A continuació, us reproduïm les principals informacions que cal que tingueu en compte perquè la mobilització de demà sigui un èxit.
  • A les 11:00 hi haurà la trobada a l'estació de busos, es passarà, i a 2/4 de 12 del migdia, com a molt tard es marxarà cap a Barcelona.
  • Les persones que vagin al bus de la nit, cal que siguin molt puntuals, a 2/4 de 9 del matí a l'estació de busos, i per tornar a les dues de la matinada des de l'estació de França (el mateix lloc de l'anada)
  • Els navassencs que baixin amb els busos arribaran al tram 31, que s'engloba dins dels eixos dedicats a la Solidaritat i de color vermell. Caldrà vestir una samarreta blanca i portar el punter de color vermell. Als busos repartirem els punters d'aquest color i, si algú no en té, se'n repartiran al mateix tram. En aquest link trobareu informació sobre el tram: https://via.assemblea.cat/consulta_tram.html#N31
  • Es recomana als assistents que a dos quarts de cinc de la tarda ja siguin al tram, per començar a posicionar-se al lloc corresponent.
  •  Una vegada hagi finalitzat la Via Lliure a la Meridiana, els busos, tan aviat com puguin passaran a recollir els passatgers al tram.
  • És important que quan arribin els busos tothom sigui a lloc, per tal d'agilitzar-ho tot.

CONSULTEU EL POWER-POINT DE LA REUNIÓ INFORMATIVA:
Captures de pantalla del power-point: