dijous, 10 de setembre de 2015

Navàs homenatja Núria Feliu amb un Club d’Avis ple i l’actuació de diversos artistes locals

Núria Feliu va ser la principal protagonista de l’espectacle d’aquest divendres 4 de setembre al Club d’Avis de Navàs en què hi van assistir més de dues centes persones. L’acte organitzat per Navàs per la Independència, pretenia fer un homenatge als 50 anys des de la publicació del primer disc de la cantant, però també va servir per reivindicar la participació a l’11 de setembre a Barcelona i per fer una crida a les urnes del 27-S. Cantants, rapsodes i fins i tot una petita peça teatral van precedir el recital de poemes catalans que Feliu va oferir a un públic entregat.

El navassenc Quim Pujolar, amic de la cantant, va ser l’encarregat de presentar l’acte en què la música i la poesia es donaven la mà. Alguns músics locals com els Set Vetes o en Martí Parcerissa van amenitzar l’ espectacle mentre els rapsodes del poble recitaven poemes emblemàtics com “Ara mateix” de Miquel Martí i Pol.  Fins i tot mossèn Climent Forner va oferir alguns dels seus versos dedicats al Pi de les Tres Branques i al Santuari de Queralt.La sorpresa inesperada va ser quan Josep Maria Simó, del Grup Escènic Navàs, va fer participar la Núria Feliu en una peça de teatre gairebé improvisada. L’acte es va acabar amb un berenar popular i la firma de CD per part de la cantant de Sants. Aquesta actuació s’engloba dins d’un cicle d’activitats en què també s’ha dut a terme una exposició de discs i material de la Núria Feliu i la projecció de la pel·lícula “El vicari d’Olot”.

Navàs per la Independència valora molt positivament l'acte realitzat amb la Núria Feliu i agraeix a tots els assistents i col·laboradors la seva participació en l'espectacle.