dimarts, 30 de setembre de 2014

Resposta a la suspensió del tribunal Constitucional: COMENCEM LA CAMPANYA PEL 9NTot i la pluja, més de 400 navassencs i navassenques hem respost a la crida de l'ANC i Òmnium Cultural de concentrar-nos a la plaça de l'ajuntament per manifestar el nostre rebuig a la suspensió de la llei de consultes i del decret de convocatòria de la consulta del 9N i per reafirmar el nostre compromís amb el Sí Sí.

L'acte ha començat amb unes paraules de benvinguda que ens ha dirigit l'alcalde i seguidament hem llegit el manifest unitari en defensa de la consulta del 9 de novembre.

En acabar hem cantat el Cant dels Segadors i hem cridat unànimement INDEPENDÈNCIA!!! 

Amb aquest acte, donem per començada simbòlicament la campanya per la consulta, que oficialment tindrà el tret de sortida el dia 4 d'octubre.


 Una de les consignes de la campanya és "tenyir el país de groc". Per començar-ho a visualitzar hem embolicat la font de la plaça. Durant la campanya estem preparant moltes accions amb el color groc de protagonista.


MANIFEST EN DEFENSA DE LA CONSULTA DEL DIA 9 DE NOVEMBRE

Avui hem viscut un nou atac a les institucions democràtiques del nostre país. Una nova negativa de l’Estat a la voluntat d’aquest país d’expressar-se a les urnes. Un nou cop de porta a la democràcia.

Davant d’aquest episodi, els homes i les dones demòcrates d’aquest país expressem el nostre suport ferm a les institucions catalanes que han convocat la consulta per al dia 9 de novembre. Davant d’aquest intent  d’emmudir-nos, la societat catalana diem ben fort: més democràcia.

El dia 11 de setembre gairebé dos milions de persones vam sortir al carrer per dir que votarem. El 80% de la ciutadania d’aquest país reclama votar. Una amplíssima majoria del Parlament de Catalunya reclama votar. Més del 90% dels ajuntaments d’aquest país ja han deixat molt clar que el 9N votarem.

Avui comencem la campanya política més gran que s’ha fet mai a Europa, amb cent mil voluntaris que arribaran a totes les cases. Una campanya festiva, il·lusionant, i decidida, que implica tota la ciutadania en la construcció d’un país nou, d’un nou Estat democràtic.

Avui el Tribunal Constitucional espanyol ens mostra la seva total dependència del poder executiu i posa en evidència el poc respecte que els poders públics espanyols tenen per les regles democràtiques.  I encara més important, avui queda clar que no ens trobem davant d’un problema jurídic; el que hi ha sobre la taula és un conflicte polític.

Així doncs, just avui, decidim posar en marxa aquesta campanya que ens ha de portar fins a les urnes el proper dia 9 de novembre.

Som davant de la gran oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho, iniciem la campanya unitària Ara és l’hora.

Votar és democràcia!

I el dia 9 de Novembre votarem. I guanyarem

Dilluns, 29 de setembre de 2014

Campanya unitària “Ara és l’Hora