dimarts, 23 de setembre del 2014

Moció en suport a la convocatoria de consulta pel 9N

22 de setembre del 2014


Avui a Navàs s'ha celebrat un ple extraordinari amb l'únic punt del dia d'aprovar una moció de suport institucional a la convocatòria del president per celebrar la consulta el proper 9N. Amb 12 vots a favor ( CiU, CUP i ERC) i 1 abstenció (PSC) ha quedat aprovada la moció


La sala ha quedat ben plena i fins i tot hi havia gent que ho escoltava des del passadís. La majoria d'assistents anaven vestits amb samarreta groga seguint la consigna que els hem donat des de Navàs per la Independència i en sintonia amb un dels eixos de la campanya que aviat començarem: Pintar el país de groc.
En el moment d'aprovar-se la moció, tot el públic s'ha posat dempeus i ha aplaudit una bona estona amb crits de Independència. 
Durant aquesta setmana s'aprovarà aquesta moció a més de 600 municipis de tot Catalunya.


En acabar el ple, havíem d'anar a plantar un plançó del Pi de les tres branques que ens ha cedit l'ANC de Berga, en record dels dies històrics que estem vivim per recuperar la nostra llibertat, però la meteorologia ens ho ha impedit. Hem llegit unes paraules que teníem pensades per aquesta ocasió i hem demanat que demà al matí, els encarregats de la brigada ens fessin l'honor de plantar-lo a la plaça Catalunya.

Tot està per fer i tot és possible. No podran rés davant d'un poble unit, alegre i combatiu !!!