dijous, 18 de setembre del 2014

Via Catalana 2014


Ho hem aconseguit. Ha sigut tan emocionant que ho recordarem tota la vida. Hem demostrat al món la nostra voluntat de votar amb l'acte cívic més gran que s'ha fet mai a cap ciutat d'Europa. Junts, hem tornat a fer història i serem recordats per sempre. Gràcies!

Aquest és el missatge que hem rebut de Carme Forcadell i Muriel Casals després de la gran mobilització d'aquest 11 de Setembre. I tenen raó.
Els catalans ens hem mobilitzat per mostrar al món que volem votar i volem guanyar.

Des de Navàs hi hem posat el nostre gra de sorra. Hem començat la celebració el dia abans al vespre amb una marxa de torxes en la que hem entregat els compromisos de les nostres entitats i càrrecs electes en suport a la celebració de la consulta del 9N.




L'endemà a les 9 del matí sortia el primer autocar cap a Barcelona. A les 11 sortien els 9 restants, un d'ells carregat també amb gent de Viver i Serrateix . Tots amb la samarreta escollida quan ens vàrem inscriure al tram que ens van assignar i amb l'estelada a punt de fer onejar.

Sortim en caravana d'autocars fins a Barcelona.  Quan entrem per la diagonal ja comencem a tenir pell de gallina. 


Barcelona és una festa. L'aire que es respira ens indica que serà un dia inoblidable. Tothom està content i il·lusionat, també expectant, tot sortirà bé ?
I tant que sí !!! Fins i tot ens acompanya el Genís.



Mica en mica ens anem acostant al nostre tram, aprofitem per dinar però hem d'arribar d'hora per seguir les instruccions que ens donaran per construir un mural amb la senyera. Això sí que sembla impossible !!!

















Impressionant, sota un sol que apreta de debò, 1.800.000 persones es posen d'acord a les 17:14 i aconseguim unes imatges sensacionals. Semblen pintures si no sabéssim que hi hem estat. 
Ho hem aconseguit !!!
http://via2014.assemblea.cat/ 

                                                                                                                       
                                                                               
                                                                                    In, Inde, Independència !!!!!!!!!!                                           

 










 
Clica per veure més fotografies de navassencs i navassenques a la "V" 


Hi hem estat 550 navassencs i navassenques en 10 autocars. Molts més hi han arribat amb el seu cotxe. Hem ajudat a aconseguir un gran repte però ens queda encara aconseguir el repte decisiu: Votar el 9N i guanyar. Ens esperen uns dies intensos en els que tots hi hem de jugar el nostre paper. Tots som necessaris per aconseguir l'objectiu.  Fes-te voluntari